“Misaki”, experienţa frumuseţii înfloritoare : Stiri din Tg Mures

“Misaki”, experienţa frumuseţii înfloritoare

November 4, 2012

Doamnele, domnişoarele şi domnii aflaţi în căutarea soluţiilor eficiente de înfrumuseţare sunt așteptaţi într-o atmosferă niponă la salonul „Misaki” de pe strada Călăraşilor nr. 47 din Târgu-Mureș, a cărui deschidere oficială a avut loc sâmbătă, 3 noiembrie.

Prețuri accesibile

Având o experiență de aproximativ un deceniu în industria frumuseții, Teodora Marian s-a decis că e vremea să își deschidă propriul salon, unde toţi clienţii să beneficieze de servicii de calitate dar mai ales să se simtă răsfățaţi. “Îmi doresc ca toţi clienţii care vor veni la salonul „Misaki” să aibă parte în primul rând de o ambianță foarte plăcută și relaxantă astfel încât să se detașeze de orice griji pe care le au. Scopul nostru este să-i facem mai frumoşi pe cei care ne calcă pragul, iar clienţii vor beneficia de servicii de manichiură, pedichiură, cosmetică şi coafor. Tarifele sunt gândite astfel încât orice femeie sau bărbat să își permită serviciile noastre”, a afirmat Teodora Marian, managerul salonului „Misaki”.

Atmosferă relaxantă

Potrivit acesteia, denumirea salonului vine din limba japoneză. „Mi-am dorit un altfel de salon, puțin diferit de cele clasice. Așa am găsit denumirea de „Misaki” care în japoneză înseamnă „frumusețe înfloritoare.” Însă nu ne rezumăm doar la denumire deoarece şi designul este de inspiraţie niponă. Sperăm ca toţi clienţii să se simtă excelent la „Misaki”, a subliniat Teodora Marian. “De asemenea, clienţii vor fi întâmpinaţi cu muzică ambientală, precum şi o ceaşcă de ceai sau cafea, iar clienţii fideli vor beneficia de card de fidelitate”, a completat managerul salonului „Misaki”.

Personal calificat

Echipa salonului “Misaki” este alcătuită din Teodora Marian, Ildiko Gal – cosmeticiană, Angela Roman – coafeză şi Simona Sideriaş – asistent manager. „Personalul este calificat și are experiență în domeniu, iar salonul va suporta cheltuielile de participare la diverse cursuri de perfecționare pentru colegele mele”, a explicat Teodora Marian, care va lucra cot la cot cu colegele sale astfel încât clientele “Misaki” să se bucure de experiența unică a frumuseții înfloritoare.

Roxana Luca, imaginea “Misaki”

Imaginea salonului “Misaki” este Roxana Luca, fostă miss a Colegiului Național “Unirea” din Târgu-Mureș, în prezent elevă în clasa a XII-a. „Am acceptat să devin imaginea salonului deoarece agreez acest gen de activități și în plus chiar îmi place foarte mult „Misaki” și oamenii care lucrează aici”, a declarat Roxana Luca. Pentru rezervări şi informaţii suplimentare, clienţii „Misaki” sunt invitaţi să sune la numărul de telefon 0722-64.72.54.

 

Citeste mai departe intregul articol
Stiri si Massmedia www.TOP21.ro Top25.ro - Noi te promovam pe Internet ! Romanian Top 30 Bancuri Stiri Online - cel mai bun site de stiri online Top66 Statistici